CODECORDIA

Ние сме компанија за веб решенија, дигитален маркетинг, гарфички дизајн и сервер решенија. Основани сме во 2013 и одтогаш ги опслужуваме нашите корисници со високо-квалитетни решенија. Нашето работење е засновано на високи стандарди, експертиза, искуство и професионализам. Ги опслужуваме нашите клиенти со најдобрите решенија и го поедноставуваме нивното работење.
Доколку се соочувате со проблем од областа на информатичката технологија, се наоѓате на вистинското место. Проверете ги нашите понуди и уживајте во новото лице на технологијата. Уживајте со “Intelligent Technology”.

 


+38972238405

http://codecordia.com

MAGNEU

Магнеу е компанија чија основна дејност е дигитален маркетинг, поточно перформанс маркетинг агенција чиј главен фокус е гејминг индустријата.

Работејќи на глобално ниво во вертикалата онлајн казино, компанијата користи современи алатки и методологии за да генерира корисници со висока вредност за нашите клиени со модели на плаќање засновани врз перформанси.

Корисниците се потпираат на нашите веб-страници за споредба за да донесат сигурни одлуки за купување.

Ние испорачуваме квалитетно генерирање на лидови и силна рентабилност за нашите партнери во индустријата ширум светот.

Работиме напорно за да се позиционираме како врвен iGaming афилиет бузнис во рамките на индустријата. Всушност, нашата цел е да ја трансформираме
индустрија со фокусирање на органски раст во комбинација со географска експанзија и аквизиција за да се оствари нашата
крајна цел да станеме светски добавувач број еден на клиенти со висока вредност.

Од друга страна, нашиот спин-оф проект Inviso Hub, кој претставува алатка за бизнис интелигенција и визуелизација на податоците, сопственост и иновација од страна на Магнеу е финансиски поддржан од Фондот за иновации и технолошки развој. 


078333450

http://www.magneu.com

VOX NET

VoxNet е ВоИП телекомуникациски провајдер основан од компанијата Сторк Импекс ДООЕЛ.  

Визија - едноставна и ефтина комуникација во било кое време и од било кое место во светот.

Мисија - дирекни квалитетни премиум рути со познати светски телекоми а наскоро и Македонски телефонски броеви во секоја точка на Светот.

За таа цел користи моќни сервери на сите континенти. Имплементирани се сопствени софтверски решенија што секојдневно се развиваат и унапредуваат.


+389 70 311 357

http://www.voxnet.com.mk

ВИСИВА - АГЕНЦИЈА ЗА ДИГИТАЛЕН МАРКЕТИНГ

ВИСИВА е основана од група професионалци во маркетингот со 10+ години искуство во областа, ние сме доволно возрасни за да бидеме вешти и добро упатени, а сепак доволно млади за да бидеме во контакт со најновите трендови. Клучот за добар маркетинг е разбирање на вашите клиенти. И ние разбираме дека ви треба дигитален маркетинг. Добредојдовте во ВИСИВА, агенција за дигитален маркетинг што е тука за да ве води во маркетинг светот и да го подигне вашиот дигитален маркетинг на следното ниво. Без разлика дали ви треба целосен сет на услуги за дигитален маркетинг или сте заинтересирани за одредена услуга, ние сме тука за да ви ги обезбедиме. 

 

Овие се услугите што ги нудиме: 

 

  •  Веб дизајн и девелопмент
  • Графички дизајн и брендирање
  • Оптимизација за пребарувачи (SEO)
  • Менаџмент на социјални медиуми
  • Управување со платено пребарување
  • Рекламирање на Google
  • Платено социјално рекламирање
  • Маркетинг преку е-пошта
  •  Одржување на веб-страници
  • Хостирање на веб-страници и апликации

+389 78 273 586

http://www.visiva.io

ИКС СОФТ

Компанија специјализирана за развивање на веб ориентирани бизнис решенија. Цел е да им обезбеди на своите клиенти веб ориентиран софтвер, софтвер кој ќе ги поедностави бизнис процесите во нивните компании, ќе ги подобри внатрешните комуникации и ќе им ја зголеми продуктивноста. Икс Софт е компанија која знае како да ги сослуша потребите на своите клиенти, да дискутира и размислува за нив и на крај да изнајде софтверско решение кое ќе ги направи задоволни.


+389 (0)2 3108 890

http://www.xsoft.mk

ИННОСМАРТСОФТ

INNOSMART SOFT е специјализирана компанија за развој и интеграција на софтверски решенија со посложени процеси и протоколи на работа. Нашата компанија нуди детална анализа на работењето на компанијата и нејзините бизнис процеси и обезбедува изготвување на ефективни, продуктивни и уникатни софтверски решенија изградени според потребите на клиентите. Со користење на најновите технологии од областа на информатиката на нашите клиенти им нудиме иновативни решенија кои се лесно применливи и карактеристични за нивното работење. Секогаш водиме грижа и помагаме во самото планирање, развој, квалитет и одржување на софтверските решенија. Нашиот тим од софтверски инженери ќе ви помогне во изработката на најдоброто софтверско решение за вашата компанија во зависност од вашите можности и идни планирања.

 


02 3103 677

http://www.innosmartsoft.mk

ЈУРИДИКА


Асоцијацијата за правно-економски истражувања и едукација „Јуридика“ е граѓанска организација која делува на полето на промоција на добрите деловни практики и развивање на стимулативна, бизнис ориентирана правна регулатива.

Активностите на Јуридика се фокусирани на анализа, истражувања, обуки и едукација, правна помош и советување во усогласувањето со законската рамка во Република Македонијa.

Визијата на „Јуридика“ е да го даде својот придонес во градење на капацитети, поддршка и придвижување на процесите фокусирани на одржлив развој на организациите и граѓаните.   


+389 (0)78 455 270

http:// www.juridica.mk

МОБЕС КВАЛИТЕТ ДОО

Мобес Квалитет ДОО е фирма која нуди консултански услуги , организира обуки од областа на стандардите и системите за квалитет и посредува при сертификација на истите. Стандарди за кои вршиме имплементација и организираме обуки се: 

ISO 9001-Систем за управување со квалитет;

ISO 14001-Систем за управување со заштита за животна средина;

ISO 22000-Систем за управување со безбедност на храна;

OHSAS 18001-Систем за управување со здравје и безбедност при работа;

НАССР-Систем за анализа на опасностите и критичните контролни точки кај производство и складирање на храна;

ISO 27001-Систем за управување со безбедност на информации;

ISO 20000-Управување со квалитет на IT сервиси

+389 (0) 75 531 077


+389 (0)2 5297 705

http://www.mobeskvalitet.mk

ТТЦ КОМПАНИ СКОПЈЕ


ТТЦ Компанија е организација родена од експертиза и доверба, на партнери кои избраа да ја поддржуваат индустријата за храна и пијалоци со производи и услуги од светски ранг. Ние сме дистрибутер со длабоко познавање на производите на нашите добавувачи и имаме одлично познавање на нашата локална традиција во прехранбената индустрија.

Врз основа на нашите апликациони и креативни вештини, за нашите клиенти ние имплементираме врвни квалитетни решенија.


+ 389 (0)71 207 679

http://www.ttcgroup.mk

ШКОЛО НА ИДНИНАТА

Школото на Иднината е едукативна установа која нуди индивидуализрано менторство за талентирани ученици.

Во нашите часови ги имплементираме најновите едукативни методи од светски реномирани универзитети како МИТ, Харвард, Кембриџ, Оксфорд и слични.

Ние ги менторираме најдобрите ученици во инфомратика, математика, бизнис, претприемништво и уметностите со цел да им дадеме можности да си го употребат знањето при создавање нa реални продукти.

Ние целиме да изградиме платформа каде што ученици и ментори ќе се вклучат во една флуидна, иновативна, и креативна едукативна средина.

 


+389 72 305 533

Не е дефинирано


Страна 1 од 1 Прва Претходна Следна Последна