Skip Navigation LinksПочетна / Медиа / Детали за новост

Фирма Сторк Импекс дооел вработува финансиски и административен асистент

04.10.2019

 

 

 

Фирма Сторк Импекс дооел вработува финансиски и административен асистент.

 

 

 

Опис на работни задачи:

 

 

-Логистика на пратки во интернет продажба

 

-Финасиски и дневни извештаи

 

-Прием и испраќање на пошта

 

-Асистира во побарувањата за информации/документи

 

-Спроведува останати активности по потреба

 

  

 

 

Минимум потребни квалификации:

 

-Одлично познавање на англиски јазик

 

-Пожелно е поседување на Универзитетска диплома

 

-Одлично познавање на компјутерски алатки MS Office, Windows XP, Internet

 

 

 

Дополнителни квалификации/вештини/познавања:

 

-Одлични организациски и комуникациски вештини

 

-Способност за тимска работа

 

-Подготвеност за работа во динамична атмосфера

 

-Претпазливост, и внимателност во работата.

 

 

Испратете го вашето CV на sales@voxnet.com.mk