Skip Navigation LinksПочетна / Медиа / Детали за новост

ПСМ Фондација - регионален партнер на инкубаторот Faster Capital од Дубаи

11.03.2020

 

ПСМ Фондација потпиша Меморандум за соработка и стана регионален партнер со виртуелниот инкубатор Faster Capital од Дубаи, кој инвестира во старт-апи и им овозможува технички развој на претприемачите.  Сите заинтересирани претприемачи или оние кои имаат бизнис идеја, а кои се во потрага по капитал (50% од иницијалната инвестиција) и техничка поддршка, посредување при барање инвеститор или ментор, во замена за дел од компанијата, може да аплицираат на следниот линк: https://fastercapital.com/entrepreneur/via/youth-entrepreneurial-service-foundation/joinus.html